Privé
support

Herken je dit?

Soms voel ik mij als mens eenzaam en ook zelfs angstig.
Vooral in een tijd van crisis, maar ook in een tijd waar er eigenlijk geen reden is om te klagen.

Dingen gaan niet (meer) zoals ik het graag wil.

Ik ben zo moe en ik kom bijna niet meer aan leuke of nieuwe dingen toe. Het voelt alsof er steeds iets of iemand op de rem staat in mijn leven.

Ik voel me alleen en ik ben niet vrij om te doen wat ik wil of nodig heb.

Het gevoel van verlies in mijn leven (van bijvoorbeeld werk, gezondheid of dierbaren) maakt mij machteloos.

Wat doen we vooral?

We zoeken samen naar antwoorden op jouw belangrijkste levensvragen. Alles wordt door ons voor jou uitgewerkt en gedocumenteerd om dit te kunnen gebruiken in jouw volgende veranderstappen die jij zelf in je leven gaat zetten. En kun je gebruiken als naslagwerk van de gevonden uitkomsten.

Begeleidingsvorm, kennis op maat, kosten

Persoonlijke ontwikkeling kan sneller en soepeler verlopen wanneer wij als onafhankelijke experts met je meelopen in deze zoektocht. We supporten, stimuleren en helpen jou zelf die kar te trekken op verschillende manieren (zie onze diensten). Lees meer over ons.

Ieder mens verdient een persoonlijke aanpak om de juiste flow te krijgen. In principe is dat dus altijd op maat.
Lees verder over deze aanpak.

Onze begeleiding is op maat en daarom zijn onze kosten dat ook. We willen graag dat jouw budget en onze inzet in balans met elkaar zijn.
Lees verder over de kosten.