Nog meer corona storm op komst?

Ik sta weer op de hangbrug tussen ‘economie’ en ‘gezondheid’ met een toenemende Coronastorm. Welke kant moet ik op? Deze brug schudt weer alle kanten op. Windkracht 10? ?

Ik ontmoet steeds meer mensen en ook ondernemers die nu van deze brug dreigen af te vallen. Of zich met 1 hand onderaan de brug zich nog net vast kunnen houden. Dit omdat de wind gewoon te sterk voor hen is geworden. Sommigen van hen zitten al in een soort persoonlijke ‘ leegte fase’ van hun leven. Ze zijn zelfs hun levenswerk verloren.

Een Tozo’tje, Uwv- of een bijstandsuitkering is natuurlijk fijn. Dat geeft wat lucht. Maar ook een nieuw leven leren creëren? Heeft het leven dan nog wel zin? Ik heb deze vraagstukken zelf diverse keren in mijn leven mogen ervaren.

Leren rouwen en mijn verlies nemen zijn belangrijke stappen voor mij geweest. En zeker niet stil gaan staan, jezelf in de nek grijpen en op nieuwe hangbruggen te leren wandelen. Moe of niet moe. Met of zonder angst.

Samen met Martine deel ik juist graag nu onze eigen verhalen omdat we hierdoor als persoon extra zijn gegroeid. We nemen naast onze kennis over veranderingsprocessen onze eigen leven- en werkervaringen mee in ons dankbare werk als #changesupporters

Onze inspirerende verhalen geven u wat inzicht voor uzelf, uw team of uw organisatie om samen te bespreken en te bepalen: Hoe kunnen we a.h.w. onze hangbrug nemen in deze stormachtige tijden. En wij kunnen de nodige zetjes geven!

Zie ook: Doorgaan met het liefste wat je wilt doen!